onze POWER Girls weer naar WK

De Pretty Smart POWER Girls gaan weer naar Detroit!

De Pretty Smart POWER Girls hebben zich voor de derde keer op rij geplaatst voor het FIRST World Festival in Detroit, Michigan. Dat is het wereldkampioenschap voor FIRST LEGO League teams. In het Breepark in Breda wisten de Girls de 2e plaats te pakken en daarmee het felbegeerde ticket te bemachtigen.

Met 4 solide runs in de robotwedstrijd zijn ze hoog geëindigd in het robotprestatie-klassement, en ook bij de jurypresentaties hebben ze het uitstekend gedaan. De technische uitleg van het robotontwerp en de geprogrammeerde software ging vlekkeloos, en ook de presentatie van het innovatieproject ging uitstekend.

We zijn er supertrots op dat onze toppers wederom boven zichzelf zijn uitgestegen en gaan nu heel hard aan het werk om ook deze keer weer voldoende funding op te halen om nogmaals te schitteren op het allerhoogste podium in de wereld van Science en Robotics!

Schuiven naar boven